Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gedronken op Poonsuk Plaza

Home - Reisverhalen - Hua Hin - Gedronken op Poonsuk Plaza


Poonsuk Plaza, langs Thanon Poonsuk, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, coordinaten 12°34'13"N 99°57'31"O

We zijn daar 's-avonds gaan zitten omdat er op het pleintje in het midden een band speelde met leuke muziek, jaren 60 en 70. En ook omdat het geen bars waren met veel meisjes.
Er zijn drie bars op het pleintje, Angel Eye, ICE Bar en JJ's Bar.

Het was er druk, bijna alleen westerse touristen, die naar de muziek luisterden en soms ook dansten. Het personeel was vriendelijk en attent. Ze waren nieuwsgierig waar Pia woonde.

We hebben het nodige te drinken besteld, en we verwachtten een hoge rekening. Maar dat viel best mee, zo'n 80 bath voor een flesje bier, 100 voor een glas wijn.

In 2012 zijn we weer langsgegaan, twee avonden zelfs. En iedere avond een ander bandje, wel dezelfde stijl muziek. De bands bestaat niet uit top-muziekanten, maar ze maken leuke muziek, en de bezoekers waarderen dat. Leuk om een avondje te zitten.

Ons laatste bezoek was in februari 2015.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.