Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Saeng Thai

Home - Reisverhalen - Hua Hin - Gegeten bij Saeng Thai


Thanon Naresdamri, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, 032-512144, coordinaten 12°34'25.79"N 99°57'32.20"O.

Dit restaurant is één van de restaurants in Hua Hin dat is gespecialiseerd in seafood. De restaurants verschillen niet veel van elkaar, het maakt eigelijk niet zoveel uit waar je gaat eten. De seafood en Thaise gerechten zijn smakelijk, bereid zoals je mag verwachten.

De bediening is vriendelijk, behulpzaam bij het uitkiezen van het eten, en vlot. Saeng Thai is een groot restaurant, en daardoor is de bediening wel vrij onpersoonlijk.

Saeng Thai ligt half boven zee, is erg groot, zeker 50 tafels. Je hebt uitzicht op de visserspier, en op een paar andere restaurants boven het strand. Leuk om 's-avonds te zitten. Bij de ingang staan grote bakken met vis, garnalen, ... Je ziet wat je te eten krijgt.

De keuken ligt bij de ingang, en is deels open. Het ziet er schoon uit.

Net als alle andere seafood-restaurants is Saeng Thai niet goedkoop. Dat komt vooral door de lokatie. Maar ook omdat seafood duur is in Thailand. In 2012 hebben ongeveer 1300 Thb betaald voor drie gerechten, waaronder vis, en een paar flessen bier. Net als overal is vooral vis duur.

We zijn er voor het eerst geweest in 1989. Een aantal jaren zijn we iedere keer teruggegaan, maar zonder een duidelijke reden zijn we ergens anders gaan eten.

In februari 2012 zijn we er weer eens naar toe gegaan, en we waren tevreden. Mister Wit vonden we ook weer terug op zijn oude plek.

Ons laatste bezoek was in februari 2014.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.