Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Thung Wua Laen Resort

Home - Reisverhalen - Chumphon - Geslapen in Thung Wua Laen Resort


Hat Thung Wua Laen, Saplee, Pathiu, Chumphon.

Dit is een klein resort aan de zuidkant van Hat Thung Wua Laen. Het bestaat uit 14 kleine, losstaande bungalows in een tuin die er goed onderhouden uitziet. Naast iedere bungalow is ruimte om een auto te parkeren.
De bungalows zijn voorzien van airconditioning, een koelkast en een badkamer met warm en koud water. Het bed was een beetje hard, vaak in Thailand, maar wel goed. De inrichting is verder vrij spartaans, maar we hebben er goed geslapen.
Het resort heeft verder, voor zover wij hebben kunnen zien, geen voorzieningen, ook geen ontbijt of koffie.

Thung Wua Laen Resort

Thung Wua Laen Resort.

Vlak bij het resort, bij een ander hotel, is een restaurant, maar dat gaat erg vroeg dicht. Wil je meer keuze, dan moet je een paar honderd meter lopen. Schuin tegenover het resort is een beach bar die langer openblijft, en waar goede muziek gedraaid wordt. We hebben daar lekker wat zitten drinken.

We kwamen tegen het einde van de middag aan, zonder reservering, en we konden een bungalow krijgen. De volgende ochtend zagen we dat het behoorlijk druk was.
We hebben 700 Thb betaald voor één nacht; een redelijke prijs.

We zijn er in februari 2013 geweest.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.