Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij een restaurant zonder naam

Home - Reisverhalen - Chumphon - Gegeten bij een restaurant zonder naam


Hat Thung Wua Laen, Saplee, Pathiu, Chumphon.

Dit is een klein restaurant aan de zuidkant van Hat Thung Wua Laen. Het bestaat uit een aantal sala's en een grotere ruimte langs het strand, de keuken is aan de andere kant van de weg.

We hadden honger, zagen dit restaurant, er zaten wat mensen te eten, we zijn er ook maar gaan zitten. Na een tijdje kwamen er steeds meer mensen zitten, het werd er behoorlijk druk.
Op de kaart staan Thaise gerechten en seafood, dat mag je hier ook verwachten. Het eten smaakte goed, boven verwachting.

De jongens in de bediening leken eerst wat sloom en een beetje nors, maar dat veranderde snel, ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. En ook toen het druk werd kwam het bestelde eten en drinken snel op tafel.

Wat we hebben betaald weten we niet meer, maar we zijn niet geschrokken van de hoogte van de rekening.
We zijn er in februari 2013 geweest.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.