Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten en geslapen bij View Seafood & Resort

Home - Reisverhalen - Chumphon - Gegeten en geslapen bij View Seafood & Resort


13/2 Moo 8, Saplee, Pathiu, Chumphon.

Dit is een resort met een restaurant dat deels direct aan het strand ligt en deels aan de andere kant van de weg. Langs het strand ligt het restaurant en acht bungalows, aan de andere kant van de weg staan nog meer bungalows. Het resort ligt ongeveer in het midden van Hat Tung Wua Laem, en op loopafstand vind je een aantal restaurants.
Langs het strand staan 4 bungalows zonder koelkast, voor 700 Thb, en vier bungalows met koelkast, voor 900 Thb. We hebben geslapen in een bungalow met koelkast.
De huisjes zien er netjes uit, er is airconditioning, een badkamer met warm en koud water, een tv en een goed bed. Voor de huisjes is een terras met een paar stoelen, en een parkeerplaats. De inrichting is niet erg luxe, maar dat is niet erg, je zit toch meestal buiten.

Omdat we geen zin hadden om veel te lopen hebben we gegeten in het restaurant. Dat viel niet tegen.
We hadden een tafel vlak langs het strand, en het eten smaakte goed. Het werd in de loop van de avond steeds drukker, maar de bediening bleef vlot.
Kortom, een prettige avond.
Voor het eten hebben we ongeveer 800 Thb betaald.

We zijn er in februari 2013 voor het eerst geweest.
In 2015 zijn we er weer geweest, we hebben toen 900 Thb per nacht betaald.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.