Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten en geslapen in Baan Suan Resort

Home - Reisverhalen - Ban Rai - Gegeten en geslapen in Baan Suan Resort


328/1 Ban Rai, Ban Rai, Uthai Thani, 094-5654597, http://www.bansuan-resort.com/

De ingang

De ingang.

Een leuk hotel achter een benzinepomp.
We waren op zoek naar een slaapplaats in de buurt van Ban Rai, en dankzij een tip van het lokale Hihgway Office vonden we dit hotel.
Het hotel ligt achter een tankstation, niet de meest uitnodigende plaats. Maar het zag er leuk uit, een gebouw van drie verdiepingen, met veel lichtgekleurd hout. Beneden, de receptie en de ontbijtruimte, is het helemaal open. Achter en naast het hotel veel planten, bomen, erg groen. En naast het hotel, in de tuin, was een restaurant.

De zijkant

De zijkant.

Het hotel heeft, in 2014, 16 kamers. Deze zijn ruim, schoon, maar eenvoudig ingericht. Er is een tv, airconditioning, en een badkamer met warm en koud water. Iedere kamer heeft een balkon met uitzicht op de tuin. Er zijn 4 VIP kamers, die wat groter zijn, en die vooral een veel groter balkon hebben. Het ontbijt is eenvoudig, je kunt kiezen uit een american breakfast, of rijstsoep uit een plastic bakje. De mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpvaardig, hoe hun kennis van het Engels is weten we niet.

We zijn er voor het eerste geweest in 2004, en ons laatste bezoek was in 2015. De prijzen van de kamers varieren van 500 Thb voor een gewone kamer tot 1000 Thb voor een VIP-kamer, niet duur.

Gasten

Gasten.

Het restaurant heeft alleen Thaise gerechten op het menu staan. We hebben de indruk dat de eerste keren dat we er waren het eten beter was, maar dat is lang geleden, we weten het niet zeker. In 2014 en 2015 was het eten redelijk, en niet erg duur. Het personeel is, net als in het hotel, vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant ligt in een dichtbegroeide tuin, in iets wat lijkt op een rivierdal, er stroomt ook water langs het restaurant. Je zou er veel muggen verwachten, maar dat is helemaal niet zo!!


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.