Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen bij Bann Pantai Resort

Home - Reisverhalen - Cha-Am - Geslapen bij Bann Pantai Resort


Thanon Ruamchit, Cha-Am, Phetchaburi, 032-4331112, http://www.bannpantai.com/.

Toen we naar Cha-Am reden hadden we nog geen idee waar we zouden gaan slapen. In 2015 hebben we er 1 nacht geslapen, en we waren niet tevreden over het hotel.
Dus we hebben afgesproken: we rijden langs de boulevard, en we bekijken net zolang hotels totdat we iets naar ons zin hebben.
Dus linksaf de boulevard op, en na 100 meter zagen we het eerste hotel. Een smal straatje in, de parkeerplaats dachten we, en informeren bij de receptie.

De kamer

De kamer.

Er waren kamers vrij, drie types, en we konden kijken. Als we de auto even op de parkeerplaats wilden zetten kwam er iemand aan die de kamers zou laten zien. De parkeerplaats was aan de andere kant van het hotel, en een stuk ruimer dan het straatje waar we eerst stonden.

De badkamer

De badkamer.

De drie kamers die we te zien kregen lagen verspreid over twee gebouwen met ieder ongeveer 16 kamers. De kamers zagen er erg netjes uit; goed bed, grote tv, hele mooie badkamer. We hebben gekozen voor een kamer op de begane grond, met voor de deur een prive terras.

Voor de kamer

Voor de kamer.

Het hotel bestaat uit twee gebouwen, ieder twee verdiepingen, met ongeveer 12 kamers, en zeven of acht bungalows. Er is een restaurant, met 's-avonds live muziek, waar ook het ontbijt wordt geserveerd.
De gebouwen liggen rondom een groot zwembad, in een deel ervan zitten jet-streams. Rondom het zwembad staat ligstoelen en zitzakken. Het hele terrein is voorzien van een goed onderhouden tuin.
Er zijn een aantal parkeerplaatsen naast het hotel.

Het zwembad

Het zwembad.

De kamers zijn ruim en zien er goed onderhouden uit. Vooral de badkamers vallen op, ze zijn heel erg ruim, voorzien van alle gemakken en natuurlijk met warm en koud stromend water.
In de kamer staat een grote flat-screen tv. Het bed is groot en erg goed, dat geldt ook voor de kussens.
In de kamer staat ook nog een bank, je hoeft dus niet de hele tijd op bed te zitten.
Voor de kamer is een terras, of balkon, met een zitje en ook weer een bank met een ligbed.

Als je het hotel uitloopt, de boulevard op, hoef je die maar over te steken en je bent op het strand.

We hebben er voor het eerst in februari 2016 geslapen. Ons laatste bezoek was in november 2017.
In 2017 hebben we per nacht Thb 2000 betaald, en in het weekend Thb 3000.
Niet duur voor een resort van deze klasse.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.