Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Februari 2017

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - Februari 2017


Een "drukke" maand als het gaat over vakantie in Thailand. We besluiten om eind oktober 2017 naar Thailand te gaan, en net voor kerstmis terug.

Via Nethai (ons reisburo van de laatste paar jaar) geinformeerd naar prijzen. Het prijsverschil tussen een directe vlucht met Eva Air en een vlucht met tussenlanding of overstap is vrij klein. Die conclusie hadden we zelf ook al getrokken op basis van informatie op het Internet. Dus hebben we tickets besteld voor Eva Air.

Op Tom's werk blijkt de projectmanager op vakantie naar Thailand te willen, eind 2017. Hij heeft op een vakantiebeurs kontakt gehad met een reisorganisatie en vraagt om onze indruk van het aanbod. Dat ziet er goed uit, en mede daardoor boekt de projektmanager een vakantie naar Thailand. Hij blijkt op de terugreis met dezelfde vlucht te gaan.

En in onze kennissenkring blijken zeker 4 mensen zeker te gaan, en nog een aantal anderen waarschijnlijk.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.