Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

31 oktober (dinsdag)

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - 31 oktober (dinsdag)


Pia wil vandaag naar de kapper, haar haar een klein beetje laten bijknippen.
Voor die tijd rij ik nog even een rondje met de auto die we kunnen lenen, een Toyots Innova. Het is om een beetje aan de auto te wennen.
Om een uur of half twaalf is het dan zover, we kunnen echt gaan.

We lopen naar de straat en nemen een taxi naar Paradise winkelcentrum. De chauffeur rijdt naar Thanon Chao Khun Tahan, en wil dan over Thanon Rom Klao naar On-nut.
Bij het kruispunt van Chao Khun Tahan en Rom Klao, dat ernstig wordt verbouwd (er worden fly-overs gebouwd) belanden we in een file van voornamelijk vrachtauto's. Later zien we dag er een ongeluk is gebeurd.

Als we het kruispunt eenmaal over zijn kan de taxi gelukkig goed doorrijden, en een half uur later staan we voor Paradise.

De kapper die Pia zoekt werkt gelukkig nog steeds bij dezelfde zaak, en hij kent ons ook nog. Na een uurtje wachten, en 350 thb armer, is Pia's haar netjes geknipt. Deze kapper verstaat zijn vak.

We lopen nog wat rond door Paradise, en eten er ook nog wat.
Dan slaan we wat eten in om mee naar huis te nemen

Zo kun je een hele dag druk zijn met een bezoekje aan de kapper.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.