Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

13 november (maandag)

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - 13 november (maandag)


Vandaag willen we wat inkopen gaan doen. En Tom wil zijn haar wat laten fatsoeneren.

Voordat we een taxi nemen eten we wat langs de weg, khanom chin nam ya (rijstmie met een gele curry). We zitten in een klein, maar druk restaurantje net om de hoek van de soi, het is er druk, en het smaakt erg goed. dit is een aanrader.

We nemen een taxi naar Seacon, ooit een van de grootste winkelcentra, langs Thanon Srinakharin. We gaan kijken bij Robinson, een grote warenhuisketen, en het resultaat is nieuwe petjes en lingerie voor Pia.

Dan gaan we naar Paradise, vijf minuten met de taxi, ook een groot winkelcentrum langs Thanon Srinakharin.
Tom laat zijn haar knippen bij een kapper die we al ruim vijf jaar kennen. Eerst lijkt het niet goed te gaan, maar deze man verstaat zijn vak erg goed.
En dan nog meer inkopen, een paar broeken voor Pia.

We nemen om half vijf een taxi terug naar huis, het is gelukkig nog niet erg druk. En we gaan eten bij Phon Saen Isaan aan de overkant van de weg.
We zijn de eerste gasten, maar het loopt steeds voller. En het eten smaakt nog steeds goed.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.