Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

17 november (vrijdag)

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - 17 november (vrijdag)


We willen naar een markt ergens in de buurt, kleding kijken. Van Kaeng horen we waar die markt is, we denken dat we vanaf On-nut ergens klong Prawet-Burirom over moeten steken.
Als we naar de weg lopen besluit Pia, dat ze naar Seacon wil, goud omwisselen; dat doen we dus. Na lang wachten en zoeken is Pia er uit en heeft ze een nieuwe ketting en twee armbanden en ze is oude sierraden kwijt/
We willen wat eten, Japans, en dus gaan we naar de bovenste verdieping van Seacon, op zoek naar een Japans restaurant. Die zijn er veel, vooral met een all-you-can-eat of een buffet formule. Maar dat willen we niet, wij willen sashimi en bediening. We belanden bij een Fuji-restaurant, een keten met vestigingen door heel Thailand. Lekker eten maar wel aan de prijs.
Pia wil met de familie uit eten bij Kruarabiengnam, waar we eerder zijn geweest, maar niet iedereen kan, dus dat gaan we morgen doen.
Dan nemen we een taxi terug, we vragen of de chauffeur de markt weet die we eerst wilden bezoeken, en dat weet hij. Het blijkt de markt vlak bij de brug naar Hua Ta Kee te zijn.
We kijken rond en nemen voor ongeveer 150 Thb eten mee naar huis. Dat smaakt onverwacht goed, en veel beter dan het eten dat we eerder uit de Paseo hebben meegenomen.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.