Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

21 november (maandag)

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - 21 november (maandag)


We staan op tijd op, we zijn meestal wakker om een uur of zeven hier in Thailand. Zo ook vandaag. Na het douchen gaan we ontbijten, niet geweldig, maar de koffie valt mee. Daarna nog een stukje wandelen langs de rivier, want we bewegen erg weinig in Thailand.

Om half elf rijden we weg naar Lampang waar we twee nachten willen blijven, anders zitten we alleen maar in de auto. Kwart over een zijn we bij het Pin hotel. In Lampang zijn we een verkeerde weg ingeslagen en toen werd het even zoeken. Er staat 630 km op de teller.
We boeken een Deluxe kamer voor twee nachten, 950 Thb per nacht inclusief ontbijt.

Na wat gerommel met Wifi willen we wat gaan eten. Naast het hotel kunnen we wat eten, maar we lopen toch naar Riverside. Dat is open maar er wordt verbouwd, om vijf uur houden ze daarmee op, er is wel veel lawaai.
We lopen terug en zoeken een ander restaurant langs het water, maar dat is er niet meer. We komen terug bij het restaurantje langs het hotel, en daar eten we lekker. Dan een stukje wandelen door Lampang, even uitrusten en dan weer gaan eten, in Riverside. Dat smaakte goed.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.