Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

22 november (woensdag)

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - 22 november (woensdag)


Het ontbijt in het hotel is niet zo bijzonder.

Na het ontbijt, om half tien, gaan we naar het Chae Son National Park waar onder andere een warmwaterbron is. Dat is een ruim een uur rijden, soms door bergachtig gebied. We bekijken de waterval, zien daar veel vis, een paar mooie vogels, een miljoenpoot, en een soort worm.
Dan gaan we wat eten, maar dat is ook niet zo bijzonder, of we hebben het verkeerde gekozen.
En dan naar de warmwaterbronnen, dat is de voornaamste reden om hier naartoe te gaan. We zitten drie kwartier in het warme water, afgwisseld door koude douches. Daarna een half uurtje uitzweten, en dan een uur massage. Al met al een ontspannen dag.

We rijden terug naar het hotel, er staat 790 kilometer op de teller.

We drinken wat op onze kamer voordat we ergens gaan eten. We eten weer bij The Riverside, het smaakte goed. Het valt ons op dat er veel groepen komen.
En we hoorden dat her restaurant is verkocht. Benieuwd wat dat gaat betekenen.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.