Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

27 november (maandag)

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - 27 november (maandag)


We zijn vandaag een maand in Thailand.

Vandaag vertrekken we naar Pai.
Om kwart over tien, na het ontbijt, rijden we weg.

Eerst stoppen we bij een grot met vissen, mooi park, maar niet spektakulair.
Het verhaal gaat dat er veel vissen de grot inzwemmen, en dat er maar weinig uit komen. De grot staat onder water, je kunt er niet in, en het is niet bekend wat er zich daarbinnen bevindt.

De weg is wel spektakulair, heel veel bochten, okk heel veel scherpe bochten, en veel steile hellingen. Als we in Pai aankomen zijn we ruim drie uur onderweg geweest en staat de teller op 1620 km.
We rijden door het stadje en zoeken een hotel. Het eerste waar we gaan kijken is erg leeg, er is werkelijk niemand te bekennen. We rijden de andere kant open zien Diamond Of Pai City Hotel. We nemen een kamer voor een nacht, morgen zien we wel verder.

We lopen door Pai, het is een erg klein stadje, en kijken rond op een leuke markt.
Daarna lopen we door de straat die Walking Street wordt genoemd; dit is geen Thailand meer, dit kan overal zijn, Spanje, Griekenland, Turkije. Tom heeft het wel gezien in Pai.

We eten in een rustig Thais restaurant, redelijk eten, wel veel vliegen. En we drinken wat in het restaurant van het hotel. We slapen goed.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.