Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

11 december (maandag)

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - 11 december (maandag)


We hebben afgesproken met Noi en Cedric om naar de Ancient City te gaan.
Pia heeft gisteren met Taeng afgesproken dat zij ook meegaat. En om negen uur staat Taeg voor de deur samen met haar dochter.
Om kwart voor elf rijden we weg, drei kwartier later dan de bedoeling was, maar de wasmachine doet een beetje vreemd. Het is niet druk, we kunnen goed doorrijden en om half twaalf zijn we in de Ancient City. Noi, Cdreic en hun zoon August zitten er al te wachten.

We nemen fietsen mee en rijden rond, zonder vast plan om iets speciaals te bekijken. Bij de drijvende markt gaan we wat eten, eenvoudig maar goed. August krijgt van Pia een nepslang, en hij maakt nogal een show van dat speelgoed.

Op de terugweg wil iedereen meerijden naar Latkrabang, er moet geld worden gepind, en sim-kaartjes worden gekocht. We gaan naar de Paseo. Tom, Cedric en August strijken neer op het terras van Wine Connection.
Pia heeft geregeld dat Moue en Kaeng, die op de terugweg zijn uit Nakhon Sawan, ook bij de Paseo langskomen, Moue neemt dan de auto mee.
We gaan wat eten bij Kai Yang Khao Suan Kwang restaurant.
Moue, Kaeng en de kinderen eten ook mee.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.