Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's new



Page updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

18 december (maandag)

Home - Reisverhalen - Vakantie 2017 - 18 december (maandag)


We hebben met Noi en Taeng afgesproken om naar Ko Chang te gaan. Om kwart over tien rijden we weg; het is niet erg warm. Om kwart voor elf zijn we bij het hotel van Taeng. Kwart over elf rijden we daar weg.

Om drie uur, en driehonderd km verder zijn we bij de veerboot naar Ko Chang, onderweg is er veel wind, dat rijdt lastig.
We moeten bijna 1,5 uur wachten totdat de auto op de pont kan. Op Ko Chang zoeken we een hotel; als eerste gaan we kijken bij het hotel waar Noi en Cedric hebben geboekt. We nemen kamers daar, het ziet er goed uit en de prijs is redelijk.

We hebben inmiddels wel honger en eten bij een Engels cafe,hamburgers en zo. We hebben geen zin om lang te gaan zoeken naar een goed Thais restaurant.
Later komen ook Noi en Cedric er ook bij.
Noi wil het strand eten en wij gaan mee. Het is koud.

Wij drinken nog wat vlak bij het hotel, en we slapen slecht doordat de balkondeur rammelt door de wind.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.