Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen bij Baan Grood Arcadia Resort & Spa

Home - Reisverhalen - Ban Krut Beach - Geslapen bij Baan Grood Arcadia Resort & Spa


333/2 Moo 3, Thongchai, Bangsapan, Prachuap Khiri Khan, 032-695095, http://www.bgaresort.com/

Dit is een redelijk groot hotel, dat ligt aan de boulevard van Ban Krut. Je hoeft de straat maar over te steken en je bent op het strand.
Als je ervoor staat zie je het zwembad, met veel watersproeiers, en het restaurant waarin ook de receptie is ondergebracht. Het ziet er uit als een traditioneel Thais strandhotel, vrij donker en een beetje gedateerd, maar het lijkt goed onderhouden.
Het hotel biedt huisjes en kamers in een gebouw van een paar verdiepingen. Wij hebben geslapen in een huisje.

Ons huisje was ruim, er was genoeg ruimte voor de bagae en ook nog om rond te lopen. Het was wel vrij donker, deels door de gebruikte kleuren, en deels doordat er veel begroeiing omheen was. Het zag er goed onderhouden uit.
Er was een betegelde vloer, een goed en groot tweepersoonsbed, kleine kaptafel, slechts één stoel, koelkast met minibar, kleurentelevisie, een lange lage kast waar de koffers makkelijk op pasten, en daaronder nog extra bergruimte. En er waren twee paar slippers. Voor het huisje was een veranda met twee ligstoelen, en 's-avonds veel muggen.
De badkamer was ruim, wastafel et voldoende ruimte om de toiltespulle kwijt te kunnen, buitendouche, binnendouche met electrische boiler voor warm water, extra handdoeken voor het zwembad, extra slippers voor de buitendouche. Natuurlijk was er zeep en shampoo, maar ook twee paar tandenborstels met tandpasta.

Het hotel zelf heeft twee zwembaden, parkeerplaatsen, mogelijkheden voor massage, een (matig) restaurant, een koffieshop en gratis leenfietsen.

We zijn er in november 2017 twee nachten geweest, voor Thb 2200 per nacht, inclusief ontbijt.

Dit verhaal is geschreven in november 2017.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.