Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Krua Rabiengnam

Home - Reisverhalen - Bangkok - Gegeten bij Krua Rabiengnam


1107 Soi Lat Krabang 5/2, Lat Krabang, Lat Krabang, Bangkok, 08 0968 1999, .

Krua Rabiengnam is een vrij groot restaurant, dat ligt aan het einde van een smal, onverhard pad langs Khlong Prawet-Burirom. En het ligt ook in het verlengde van een van de landingsbanen van Suvarnabhumi Airport. Je ziet dus regelmatig, soms om de twee of drie minuten, een vliegtuig erg laag overvliegen.
Het restaurant ziet er leuk en goed onderhouden uit. Het heeft zitplaatsen buiten in de openlucht, onder een overkapping en in een air-conditioned ruimte.
We schatten dat er zeker 200 mensen kunnen zitten.
Het menu is alleen in het Thais, er staan wel plaatjes bij. En het personeel spreekt geen of heel weinig Engels.

Op het menu staan uitsluitend Thaise gerechten, de keuze is gevarieerd, en er staan ook minder gangbare gerechten op het menu.

We hebben er een aantal gerechten gegeten. Wat ons is bijgebleven is goede tom yam (in een aantal soorten zoals paddestoelen of vis), sambals en pla duk phat king (fijn gestampte gebakken meerval met sambal). Natuurlijk is de keuze veel uitgebreider.
De laatste keer hebben we er met tien mensen gegeten, en in totaal Thb 2100 betaald. Dat is niet goedkoop, maar we vinden het wel waard.

We zijn er in november en december 2017 een aantal keer geweest. Altijd met familie.

Dit verhaal is geschreven in december 2017.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.