Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Riverhouse Resort

Home - Reisverhalen - Mae Sariang - Geslapen in Riverhouse Resort


6/1 6/1 Moo 2, Thanon Langpanich, Mae Sariang, Mae Hong Son, 053 683 066, riverhousehotelgroup.com.

Riverhouse Resort is een hotel dat, als je komt aanrijden, een eenvoudige prettige indruk maakt. Het ligt in een rustige straat langs de Yuam rivier.
Het is binnen en buiten geschilderd in rustige kleuren, en afgewerkt met donker hout. De receptie, restaurant en hal zijn ruim, en de buitenlucht kan overal naar binnen. Het hotel maakt de indruk goed onderhouden te zijn.

We hebben vooraf geinformeerd naar een deluxe kamer, die 2500 Thb per nacht kost.
Nadat we de kamer hadden bekeken en ook een gewone kamer (voor 1500 Thb) hebben we een gewone kamer genomen.
De kamer is ingericht en afgewerkt in dezelfde stijl als de rest van het hotel. We troffen een kamer aan van ongeveer 25 vierkante meter, met een mooie houten vloer. De kamer heeft een balkon met uitzicht op een tuin en de rivier. Het bed was eenvoudig, maar we hebben er goed geslapen. Verder was er een flat-screen tv, stille airconditioning, koelkast met mini-bar, twee stoelen, een ligstoel, kaptafel en voldoende kastruimte. De badkamer was voorzien van warm en koud water, zeep en shampoo kwam uit een dispenser.

Het hotel heeft een restaurant waar het ontbijt wordt geserveerd, leenfietsen, een mooie tuin met zwembad en parkeerruimte. Het ontbijt biedt Thaise en Europese gerechten, met redelijke koffie. Er is geen lift.

We zijn er voor het eerst in november 2017 geweest.
We hebben 1500 Thb per nacht betaald, inclusief ontbijt.

Dit verhaal is geschreven in december 2017.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.