Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in The Imperial Mae Hong Son Resort

Home - Reisverhalen - Mae Hong Son - Geslapen in The Imperial Mae Hong Son Resort


149 Moo 8, Pang Moo, Muang, Mae Hong Son, 053-684444, www.imperialmaehongson.com

The Imperial Mae Hong Son Resort is een groot hotel, dat net buiten de stad Mae Hong Son ligt.
Het ziet er uit als een groot hotel, en dat is het ook. Als je de receptie binneloopt is die heel erg ruim, en later blijkt dat ook voor het restaurant te gelden.
Er is veel hout gebruikt in het hotel, en dat maakt het een beetje somber, maar storend is dat niet.
Het hotel ziet er goed onderhouden uit.
Er zijn, volgens onze schatting, ruim 100 kamers.

We hebben een Deluxe Room genomen, niet omdat een gewone kamer niet goed zou zijn, maar we hadden er gewoon zin in. De kamer was op de begane grond.
Toen we de kamer binnenkwamen rook het een beetje muf, naar vocht. Dat kom je veel regen in Thaise gebouwen, maar het hoeft niet.
Verder hebben we niets aan te merken op de kamer. Er is veel ruimte, naar schatting 40 vierkante meter. We hebben een goed tweepersoonsbed. Op de vloer ligt parket, er is meer dan genoeg kastruimte, stille airconditioning, een tv, haardroger, zaklamp, brandblusser, koelkast met minibar, een zitje, openslaande deuren en een balkon met ook een zitje. Vanaf het balkon hebben we uitzicht op het zwembad en de tuin, waarin veel grote teakbomen staan.
De badkamer is ruim en comfortabel. Er is genoeg badschuim en shampoo, en elke dag 4 schone handdoeken.

The Imperial Mae Hong Son Resort heeft een kleine parkeerplaats, de bermen van de weg worden ook als parkeerruimte gebruikt. Er is een zwembad met ligstoelen en een fitness-ruimte. Bij het zwembad is ook een mooie tuin met grote teakbomen. Bij de receptie is een kleine massagesalon. Het hotel heeft een restaurant, en het ontbijt wordt buiten op een overdekt terras geserveerd. Er is gratis (onbeveiligd) WiFi. En omdat het hotel buiten de stad ligt rijdt er een aantal keer per dag op vaste tijden een gratis busje naar het centrum van Mae Hong Son. Op andere tijden kan ook, maar dan betaal jet 50 Thb per persoon.

Het ontbijt is ons goed bevallen. Er zijn Thaise en Europese gerechten. De eieren worden vers gebakken of gekookt. En de koffie is goed te drinken.

We zijn er in november 2017 geweest, we hebben er 4 nachten geslapen.

We hebben 2500 Thb per nacht betaald, inclusief ontbijt.

Dit verhaal is in januari 2018 geschreven.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.